Cel mai frumos cadou de ziua mea

 

Catalina Hriscu Asociatia Kevin-1 caz la un miliard

21.42% Complete
1,071 RON
Sumă strânsă
5,000 RON
Target
9
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei cauze dragi mie.

Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către acestă cauză.

Împreună suntem mai buni!

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe ziuata.galantom.ro!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Misiunea organizatiei este aceea de a asigura terapia necesara recuperari,a unor copii cu dizabilitati grave!

SUSŢIN PROIECTUL

Terapie pentru ingeri!

Strangerea de fonduri pentru accesarea terapiilor necesare lui Kevin,un baietel care, din nefericire, s-a nascut cu doua sindromuri genetice rare,Birk Barel si Skraban Deardoff (singurul caz din Europa). Din nefericire,aceasta afectiune vine la pachet cu multiple dizabilitati,cea mai grea fiind retardul psihic sever. Este nascut cu palatoschizis complet(gura de lup) care l-a impiedicat sa mestece sau sa suga vreodata,alimentatia fiind foarte deficitara si copilul fiind la momentul actual in faliment de crestere.

Kevin este un luptator si depasesete cu zambetul pe buze prognosticul bolii dar pentru a continua,are nevoie de ajutor. 

El face mai multe terapii,printre care terapie Aba ale carei costuri lunare sunt de 4300 lei, Logopedie(deoarece nu mesteca si nu suge) este 80 lei ora si terapie ocupationala. de asemenea din 6 in 6 luni mergem la Clinica de Medicina HIPERBARA din Targu Mures unde terapia pe 21 de zile ne costa 15000 lei.

El are recomandari si pentru alte terapii care i-ar imbunatatii considerabil viata,dar din pacate nu le-a putut accesa din lipsa de fonduri.

Prin acest proiect ne propunem sa strangemo parte din banii necesari pentru 6 luni de terapie!

Va invitam alaturi de luptatorul nostru rarisim! Nu ramaneti indiferenti

 

 

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

9 Donații

La mulți ani vecina! Sănătate multă Kevin!
18 Feb 2021
17 Feb 2021
Multa sănătate, Kevin! La mulți ani, Catalina! ❤️
17 Feb 2021

Lacramioara Podosu

150 RON
La multi ani! Sanatate lui Kevin!
17 Feb 2021

IOLANDA TARCINSKY

158 RON
Felicitari Catalina pentru initiativa!!! Dumnezeu sa te binecuvinteze! Multa sanatate Kevin!!! Sa cresti frumos spre bucuria parintilor!
15 Feb 2021
La multi ani Catalina! Multa sanatate lui Kevin!
14 Feb 2021

Kevin Învingător

75 RON
Însănătoșire grabnică și multă putere părinților pe acest drum. Am încredere în voi că veți găsi resursele necesare pentru a învinge alături de micuțul Kevin! Doamne Ajută în toate! 🙏🙏🙏
13 Feb 2021

Rebecka Grennvall

75 RON
Doamne ajuta
09 Feb 2021

Noemina Cosma

300 RON
09 Feb 2021
Catalina Hriscu : Asociatia Kevin-1 caz la un miliard
Cel mai frumos cadou de ziua mea