Asociatia Kevin-1 caz la un miliard

Asociatia Kevin-1 caz la un miliard

Terapie pentru ingeri!

Status: Fundraising

Strangerea de fonduri pentru accesarea terapiilor necesare lui Kevin,un baietel care, din nefericire, s-a nascut cu doua sindromuri genetice rare,Birk Barel si Skraban Deardoff (singurul caz din Europa). Din nefericire,aceasta afectiune vine la pachet cu multiple dizabilitati,cea mai grea fiind retardul psihic sever. Este nascut cu palatoschizis complet(gura de lup) care l-a impiedicat sa mestece sau sa suga vreodata,alimentatia fiind foarte deficitara si copilul fiind la momentul actual in faliment de crestere.

Kevin este un luptator si depasesete cu zambetul pe buze prognosticul bolii dar pentru a continua,are nevoie de ajutor. 

El face mai multe terapii,printre care terapie Aba ale carei costuri lunare sunt de 4300 lei, Logopedie(deoarece nu mesteca si nu suge) este 80 lei ora si terapie ocupationala. de asemenea din 6 in 6 luni mergem la Clinica de Medicina HIPERBARA din Targu Mures unde terapia pe 21 de zile ne costa 15000 lei.

El are recomandari si pentru alte terapii care i-ar imbunatatii considerabil viata,dar din pacate nu le-a putut accesa din lipsa de fonduri.

Prin acest proiect ne propunem sa strangemo parte din banii necesari pentru 6 luni de terapie!

Va invitam alaturi de luptatorul nostru rarisim! Nu ramaneti indiferenti

 

 

[ Show more ]
2.142% Complete

1,071 RON

Sumă:

4

Galantomi:

9

Donații:

50,000 RON

Target:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Proiectul își propune să susțină terapile lui Kevin pentru o jumatate de an. De asemenea ne dorim sa acceseze si celelalte 3 tipuri de  terapie care i-au fost recomandate dar la care din lipsa de fonduri nu a ajuns.

Aceste terapii se numesc: Osteopatie, Castillo Morales, si Masgutova !